У Вінниці переможцям мотиваційної акції з вакцинації вручили велосипеди та телевізори

У Вінниці 18 листопада переможцям другого розіграшу призів у межах міської мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя» вручили велосипеди і телевізори.

Церемонія вручення транслювалася у Фейсбуці на сторінці Вінницького міського голови Сергія Моргунова, передає Укрінформ.

П'ятнадцятеро вінничан виграли телевізори, ще стільки ж – велосипеди. Призи їм вручили після перевірки достовірності інформації про дворазову вакцинацію COVID-19.

Розіграш цінних призів серед мешканців громади, які завершили повний курс вакцинації від COVID-19, відбувся 15 жовтня. Участь у ньому взяли 17475 вінничан, які зареєструвалися для участі в акції. Переможців акції визначали за допомогою електронного сервісу шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників.

Це другий етап із трьох, передбачених у межах мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя», запроваджених Вінницькою міською радою. Вона розпочалася 1 вересня і триватиме до 31 грудня. Перший відбувся 19 вересня. А під час фінального, який пройде 17 грудня, розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Вінничани, які взяли участь у першому та другому розіграшах, але не виграли призів, автоматично стають учасниками третього.

Як повідомляв Укрінформ, участь в акції беруть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України).

Станом на 18 листопада у Вінницькій області повний курс імунізації від коронавірусу двома дозами вакцини пройшли 342,7 тис. осіб, загалом вакциновані 812 тис. людей.