Масштабний безкоштовний фестиваль йоги стартував у Львові

Фото

Парк імені Івана Франка у Львові на 21 день перетвориться на йога-простір, де можна безкоштовно займатись хатха-йогою, медитацією та дихальними вправами просто неба. Yoga Challenge-2021 стартував сьогодні, 1 липня.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ. 

Yoga Challenge-2021 проходитиме щоранку о 7:30 та 9:30. Заняття триватимуть  годину до 21 липня в рамках фестивалю Lviv Yoga Day. Їх особливістю стане спеціально розроблена програма тренувань для збільшення сили, гнучкості, рухливості та відновлення внутрішньої гармонії.

«Ми довго розробляли коректну програму тренувань, яка б допомагала людям зняти стрес, відновити сили, підтримати тіло в гарній формі, покращити стан опорно-рухового апарату та зміцнити імунітет. Прості вправи не потребують особливої  фізичної підготовки та підходять людям будь-якого віку», -  розповідає тренер фестивалю  Денис Білодід.

Як зазначається у повідомленні, щоб потрапити на заняття необхідно обов’язково зареєструватись і обрати зручний час.  Долучитись до тренувань можна і онлайн через  Фейсбук-сторінку фестивалю.

Читайте також: У Житомирі впродовж літа проходитимуть безкоштовні заняття з йоги

Також під час  фестивалю Lviv Yoga Day проходитимуть музичні вечірки, медитації, лекторії на тему життя в стилі йоги та творчі майстер-класи. Всі заходи безкоштовні, але за обов’язковою попередньою реєстрацією.

Фото: https://www.facebook.com/lvivyogaday