Ізраїльські військові знайшли у Газі тіла трьох заручників, убитих ХАМАСом 7 жовтня

Ізраїльські сили після інтенсивних боїв на півночі Гази виявили тіла ще трьох заручників, захоплених та вбитих ХАМАСом під час масштабного нападу на Ізраїль 7 жовтня.

Про це повідомляє в п’ятницю телеканал CNN, передає Укрінформ.

«Усі троє були вбиті 7 жовтня в районі Мефальсім біля кордону Ізраїлю з Газою, а їхні тіла були вивезені в анклав ХАМАСом», - зауважили ізраїльські військові.

Жертви були ідентифіковані: 42-річний Ханан Яблонка, 59-річний Мішель Нізенбаум та 30-річний франко-мексиканський громадянин Оріон Ернандес-Раду. Ізраїльська влада повідомила про загибель їхні родини.

Читайте також: Ізраїльські військові знайшли тіло ще одного загиблого заручника

Тіла заручників були виявлені ЦАХАЛом, а також Агентством внутрішньої безпеки Ізраїлю ISA під час військової операції в Джабалії цієї ночі.

Досі ХАМАС утримує 121 заручника, викраденого 7 жовтня в Газі. Офіс прем'єр-міністра Ізраїлю вважає, що щонайменше 37 із них є мертвими, а тіла знаходяться в секторі Гази.

Читайте також: В Ізраїлі послам країн, які визнали Палестину, показали відео зі звірствами ХАМАСу

Як повідомляв Укрінформ, Ізраїль розпочав військову операцію в секторі Гази після нападів ХАМАС 7 жовтня на південь країни, де бойовики вбили близько 1200 людей і викрали понад 250 осіб.