У Колумбії розбився військовий вертоліт російського виробництва, є загиблі

Фото, відео

Гелікоптер Мі-17 колумбійської армії, який перевозив продовольство для військ, розбився у сільській місцевості на півночі Колумбії, внаслідок чого загинули дев’ять солдатів, які перебували на борту судна.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press

У заяві військових йдеться, що вертоліт доставляв припаси до муніципалітету Санта-Роса-дель-Сур. У цьому районі нещодавно точилися бої між партизанським угрупованням Армії національного визволення та групою наркоторговців, відомою як «клан Перської затоки».

Військовослужбовці назвали падіння повітряного судна нещасним випадком. За їх словами, аварія гелікоптера Мі-17 російського виробництва, який часто використовувався для перевезення військ і припасів, сталася близько 13:50 за місцевим часом у понеділок.

Фото: El Pais

«Я шкодую про загибель дев’яти пасажирів на борту армійського гелікоптера», - написав у соцмережі Х президент Колумбії Густаво Петро.

Читайте також: На Кубі розбився військовий вертоліт, є загиблі

Він додав, що вертоліт здійснював забезпечення військ, які проводили операції проти клану Перської затоки.

Відео: Pulzo

Серед жертв катастрофи двоє офіцерів, у тому числі два сержанти і троє рядових. Ніхто із пасажирів гелікоптера не вижив.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому на північному заході Колумбії впав гелікоптер, внаслідок чого загинули четверо поліцейських.

Фото: chilevision.cl