Воллес: Єдиний варіант, коли Іран і Росія атакують - вдарити у відповідь вдвічі сильніше

Колишній міністр оборони Великої Британії Бен Воллес вважає, що єдиний варіант, коли Іран і Росія завдають удару - це вдарити у відповідь вдвічі сильніше і не зупинятися, поки вони не зрозуміють послання.

Про це він написав у статті в The Daily Telegraph, передає Укрінформ.

"Ми підтримуємо Ізраїль, тому що ми поділяємо спільні цінності, виступаємо проти тероризму і поважаємо суверенітет. Але якщо пілоти ВПС допомагають захищати Ізраїль, то ми повинні очікувати, що Ізраїль допоможе Україні летальною зброєю та іншими ресурсами, тому що альянси працюють в обох напрямках", - заявив Воллес.

За його словами, зараз Ізраїлю немає у списку країн, які надають Україні зброю та інше обладнання.

Ексміністр також вважає, що має бути рішуча відповідь на атаку Ірану.

Читайте також: Іран розпочав нову фазу відкритої війни на Близькому Сході - Туск

"Я дійшов висновку, що єдиний варіант, коли Іран і Росія завдають удару, - це вдарити у відповідь вдвічі сильніше і не зупинятися, поки вони не зрозуміють послання", - заявив Воллес.

Як повідомлялося, представник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі заявив, що Іран у ніч на 14 квітня запустив понад 300 ракет та безпілотників по Ізраїлю, 99% яких було перехоплено силами ППО. Відбити атаку допомагали союзники – Велика Британія, Франція та США.

Посол Ізраїлю у ФРН Рон Просор торік заявляв, що Ізраїль надає Україні більшу підтримку для відсічі російської агресії, ніж про це відомо публічно.