У білорусі спецпризначенці охоронятимуть залізничні колії через диверсії

З 19 березня колії та інфраструктуру Білоруської залізниці в Гомельській і Брестській областях охоронятимуть спецпризначенці внутрішніх військ країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється в Телеграм-каналі "Спільнота залізничників Білорусі".

"З завтрашнього дня спецназ внутрішніх військ ВЧ 3214 буде задіяний для надання допомоги з контролю за залізничними коліями та інфраструктурою БелЖД на півдні республіки білорусь (Гомельська та Брестська область)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що патрулі ходитимуть у цивільному одязі та матимуть при собі зброю і рацію з GPS-трекерами. Також вони проживатимуть у наметах неподалік залізничної інфраструктури.

"Через поновлення диверсій на інфраструктурі Білоруської залізниці, ночами на деяких перегонах та станціях вже чергують патрулі, які складаються з військовослужбовців ВВ. На деяких ділянках поставили по 2-3 "силовики" до кожної релейної шафи", - додали залізничники.

Як повідомлялось, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.