Трамп не планує зустрічей із представниками Ірану на Генасамблеї ООН

Президент США Дональд Трамп заявив, що не має наміру зустрічатися з представниками Ірану в рамках сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Про це інформує CNN.

"Президент Дональд Трамп заявив у неділю, що не має наміру зустрічатися з представниками Ірану на Генеральній Асамблеї ООН, через декілька днів після того, як Тегеран заперечив причетність до нападу на саудівські нафтові об'єкти, а США запровадили нові санкції проти свого давнього ворога", - йдеться у повідомленні.

"Нічого не можна виключати цілком, але я не маю наміру розмовляти з Іраном. Утім, це не означає, що такого не станеться. Я дуже гнучка людина", - сказав Трамп журналістам у Білому домі.

Читайте також: Іран планує новий удар у Саудівській Аравії

Щорічне зібрання світових лідерів у рамках ООН відбувається на тлі резонансу від обстрілів нафтопереробних об'єктів у Саудівській Аравії. Відповідальність за ракетні удари та застосування керованих дронів взяли на себе єменські хусити, котрих підтримує Іран. Адміністрація Трампа наполягає, що відповісти за атаки мусить саме Тегеран, який, однак, заперечує свою причетність до нападів.

Фото: The White House