Прем'єр Грузії сьогодні оголосить про свою відставку — ЗМІ

Прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе сьогодні виступить із заявою про свою відставку.

Про це повідомляє портал Новости-Грузия.

"Прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе сьогодні виступить із заявою – після полудня у глави уряду призначена зустріч з журналістами, на якій, як очікується, він оголосить про свою відставку", - йдеться в повідомленні.

За інформацією телеканалу "Пірвелі", питання про відставку Бахтадзе вже вирішене, на посаді прем'єра його змінить нинішній глава МВС Грузії Георгій Гахарія. Новим міністром внутрішніх справ, згідно з даними телеканалу, стане політичний секретар правлячої партії "Грузинська мрія", експрем'єр Іраклій Гарібашвілі.

Читайте також: Україна не визнає фейкові "вибори" в Абхазії - МЗС

Раніше прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе заявив журналістам, що правляча партія "Грузинська мрія – демократична Грузія" представить у парламент оновлену передвиборну програму і склад уряду залежатиме від її вимог. Також він додав, що кадрові зміни – це живий процес.

Відзначається, що після перемоги партії "Грузинська мрія" на виборах парламенту в 2012 році правляча команда за сім років змінила трьох прем'єрів. Бахтадзе був призначений на посаду влітку минулого року.

Чергові парламентські вибори пройдуть восени 2020 року.