Трамп пообіцяв, що КНДР стане "економічною ракетою"

Напередодні зустрічі з керівником Північної Кореї глава Білого дому Дональд Трамп висловив упевненість, що в разі успішних переговорів з Вашингтоном КНДР відчує істотне економічне зростання.

Про це він заявив на офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Північна Корея під керівництвом Кім Чен Ина стане великим економічним двигуном. Він (глава КНДР – ред.) може здивувати декого, але не мене, бо я знаю його і розумію, наскільки здатним він є. Північна Корея стане іншим видом ракети – ракетою економічною!"- наголосивТрамп.

Як повідомляв Укрінформ, глава Білого дому у п'ятницю також уточнив, що другий саміт на рівні глав держав США й Північної Кореї відбудеться в Ханої. Раніше, з його виступу в вівторок перед Конгресом, було відомо, що зустріч проходитиме у В'єтнамі 27-28 лютого, але при цьому не було названо конкретного місця майбутніх переговорів.

Читайте також: Трамп назвав місце другого саміту з Кім Чен Ином

Нагадаємо, перша історична зустріч Трампа й Кіма пройшла 12 червня в Сінгапурі. Тоді сторони дійшли принципової згоди по ряду кроків, спрямованих на повну денуклеаризацію Корейського півострова, підписавши при цьому спільну декларацію.