Новим главою апарату Пентагону став Ерік Чунінг

Колишній куратор промислової політики Міністерства оборони США Ерік Чунінг став новим главою апарату Пентагону замість Кевіна Суїні, який пішов з міністерства після відставки міністра оборони Джеймса Меттіса.

Про це йдеться в офіційному повідомленні оборонного відомства, поширеному в вівторок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ерік Чунінг призначений на посаду голови апарату міністра оборони. Починаючи з жовтня 2017 року Чунінг служив в адміністрації в якості заступника помічника міністра оборони з питань промислової політики", - зазначається в поширеному документі.

Читайте також: Слід за Меттісом з Пентагона йдуть інші високопосадовці

При цьому повідомляється, що на початку 2000-х років Чунінг був інвестиційним банкіром у компанії Morgan Stanley & Co., й після терактів 11 вересня 2001 року пішов на військову службу. Пізніше він закінчив військовий навчальний заклад та отримав офіцерське звання.

Певний час після служби за контрактом він знову працював у приватному секторі. Перед тим, як прийти в Міністерство оборони у 2017 року, був партнером у компанії McKinsey & Co.