Вибухи газу поблизу Бостона: є загиблий, десятки травмованих

Фото, відео

Унаслідок серії вибухів у газорозподільчій системі північних передмість Бостона, загинула одна людина, постраждали до 25 осіб.

Про це повідомляє телеканал CBS Boston.

«Одна людина загинула та ще десятки були поранені в результаті серії вибухів газу та внаслідок пожежі в будинках у трьох містах на північ від Бостона в другій половині дня в четвер», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, загиблим виявився 18-річний юнак. Він був у машині біля будинку, коли на неї впала димова труба.

За даними телеканалу, в лікарні Лоренса перебувають ще 13 осіб.

Водночас директор агентства з надзвичайних ситуацій штату Массачусетс Курт Шварц заявив про щонайменше 25 людей, які отримали лікування через травми. За його словами, до пожежної служби надійшло від 60 до 80 викликів. Лише в місті Андовер було зафіксовано 38 пожеж.

Припускається, що причиною вибухів стали несправності в мережі газової компанії Columbia Gas. Як запобіжний захід компанія відключила живлення у трьох постраждалих містах.

До розслідування події підключилося Федеральне бюро розслідувань.

Читайте також: Вибухи газу поблизу Бостона спровокували масову евакуацію

Як повідомлялося, вибухи сталися на півночі штату в містах Лоренс, Андовер і Північний Андовер. Пожежа охопила 20 будинків. Місцева влада оголосила про евакуацію районів, з’єднаних однією газорозподільчою системою, унаслідок чого шукати пристанище на ніч вимушені сотні осіб.