Невідомий розстріляв редакцію газети у США - загинуло п'ятеро людей

Внаслідок стрілянини невідомого чоловіка у редакції газети Capital Gazette у місті Аннаполіс в американському штаті Меріленд загинуло п'ятеро людей. Ще кілька людей дістали серйозні поранення.

Про це повідомив виконувач обов'язки начальника поліції в окрузі Енн Арундел Вільям Крампф, передає ТСН з посиланням на CBS News.

Поліція не називає кількість поранених, але, за даними телеканалу, їх також п'ятеро. Їх госпіталізували до місцевих лікарень.

Читайте також: У Гонконзі жінка відкрила стрілянину в торговому центрі, четверо поранених

Перші повідомлення про стрілянину надійшли 28 червня о 14:40 за місцевим часом, поліція прибула на місце події за 60 секунд. Нападник був затриманий, а співробітників редакції та інших підприємств, що розташовуються у будівлі, евакуювали.

Джерела CBS News у правоохоронних органах розповідають, що нападник стріляв з дробовика. Повідомляється, що це білий чоловік у віці приблизно 20 років. Підозрюваний відмовляється називати себе.

У газеті "Capital Gazette" працюють троє адміністративних працівників, сім редакторів та вісім дописувачів, які охоплюють різні теми, включаючи судові засідання, розваги та освіту.