Українські вело-чумаки досягли штату Орегон

Відео

Команда українських велосипедистів, учасників благодійного проекту "Чумацький шлях до Північної Америки" досягла на своєму маршруті американського штату Орегон.

Там заплановані зустрічі активістів з місцевою громадою для поширення правди про ситуацію на сході України, повідомило в понеділок Посольство України в США, передає Укрінформ.

"Перебуваючи в дорозі вже 13-й день, команда вело-чумаків днями завітає до американського міста Корваліс, штат Орегон, зі своєю місією – поширення правдивої інформації з перших вуст про події в Україні та збір коштів на допомогу пораненим українським воїнам", - зауважили в дипломатичному представництві.

Нагадаємо: команда українських велосипедистів, учасників благодійного проекту "Чумацький шлях до Північної Америки" 22 травня стартувала в Лос-Анджелесі на дистанцію 10 тис. кілометрів по Сполучених Штатах і Канаді. Команда велопробігу складається з ветеранів АТО, спортсменів та волонтерів,

За 100 днів активісти планують проїхати 435 міст від Тихого до Атлантичного океану. Проект має на меті допомогти багатьом американцям та канадійцям відкрити сучасну й динамічну Україну, а також поширити інформацію про реальні події на Донбасі та в тимчасово окупованому українському Криму.