В Альпах припинили пошуки зниклого німецького мільярдера

Пошуки голови німецького холдингу Tengelmann Group Карла-Ерівана Хауба, зниклого тиждень тому під час підйому на пік Кляйн-Маттерхорн в Альпах, припинено.

Про це говориться в заяві, поширеній торговою групою в п'ятницю, 13 квітня, від імені членів сім'ї 58-річного німецького мільярдера, повідомляє DW.

"Після семи днів роботи рятувальників в екстремальних кліматичних умовах в зоні льодовикового покриву надії на дивовижний порятунок більше немає", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Сильна буря в Альпах знижує шанси знайти німецького мільярдера

Хауб, один з найбагатших людей в Німеччині, 7 квітня відправився кататися на гірських лижах в районі Малого Маттерхорна - гірського піку в Пеннинских Альпах. Мобільний телефон Хауба перестав посилати сигнал увечері того ж дня. Сім'я мільярдера виразила готовність надати велику фінансову суму на його пошуки. Тепер винагорода відкликана.

Відзначається, що зниклий був досвідченим лижником і альпіністом і мав при собі спеціальний пристрій, який дозволяє відшукати лижника, якщо той потрапив під лавину. Карл-Еріван Хауб мав намір брати участь в змаганнях для досвідчених лижників "Льодовий патруль" (Patrouille des Glaciers), організованих швейцарською армією.