У Путіна кажуть, що до Кемерова він не збирається

В графике президента России Владимира Путина пока нет посещения Кемерова, где в результате пожара в торгово-развлекательном центре погибли 64 человека и около 50 пострадали.

Про це повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков.

Він повідомив, що у графіку президента РФ наразі немає відвідування Кемерова.

"Якщо президентом буде прийнято таке рішення, ми вам повідомимо", - Пєсков відповів на запитання, чи планує глава держави приїхати в місто.

У Кремлі також поки не коментують можливість оголошення загальнонаціонального трауру у зв'язку з трагедією в Кемерові. Раніше сьогодні влада Кемеровської області оголосили в регіоні триденний траур з 27 березня.

Читайте також: Чотирнадцять країн-членів ЄС висилають російських дипломатів

Як повідомлялося, пожежа в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерово (Росія) спалахнув у неділю, 25 березня. Вогонь почав поширюватися на четвертому поверсі, де розташовані дитячий розважальний центр, ковзанка та три зали кінотеатру. Площа пожежі склала 1500 кв. м. За попередніми даними, пожежа забрала життя 64 осіб. Слідчий комітет РФ затримав директора кемеровського ТЦ «Зимова вишня», його заступника з безпеки та ще однієї людини.

Міністерство закордонних справ України перевіряє інформацію, чи є українці серед загиблих і постраждалих в результаті пожежі в торговому центрі в Кемерово.