У російському Кемерові загасили пожежу у торговому центрі

Фото

У російському Кемерові загасили пожежу у торговельно-розважальному центрі "Зимова вишня", яка, за останніми даними, забрала життя майже 40 людей.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на російське агенство "Інтерфакс".

Як повідомили агентству у прес-службі регіонального управління МНС Росії, зараз понад 500 осіб ведуть роботи з ліквідації наслідків пожежі, в гасінні пожежі задіяно 104 одиниці техніки.

Рятувальники обстежили два кінозали на четвертому поверсі торгового центру, третій поки що залишається недоступним для пожежників.

Читайте також: Пожежа в Кемерові: кількість загиблих збільшилася до 37

За останніми даними, медична допомога надана 50 постраждалим, 43 з них госпіталізовані.

Пізніше агентство з посиланням на джерело повідомило, що на третьому поверсі знову почалася пожежа. "На третьому поверсі фіксуються осередки полум'я, гасіння пожежі триває, вогонь поширюється", - сказав співрозмовник "Інтерфаксу".

У Російському Кемерові загасили пожежу у торговому центрі / Фото: Reuters

Як повідомлялося, вдень 25 березня у центрі російського Кемерово загорівся торговельно-розважальний центр "Зимова вишня". Загорілися три з чотирьох поверхів будівлі, займання почалося на 4-му поверсі будівлі, де розташований кінотеатр та дитячі атракціони.

За останніми даними, під час масштабної пожежі загинули 37 осіб, але дана цифра може збільшитись, оскільки десятки людей вважаються зниклими без вісті.

Фото: Reuters