Трамп знову пішов війною на CNN

Американський президент знову звинуватив CNN у подачі "фейкових новин", похваливши водночас свій улюблений Fox News.

Про це він написав у суботу на офіційному твітер-акаунті, передає Укрінформ.

"Телеканал FoxNews НАБАГАТО важливіший у Сполучених Штатах, ніж CNN, але за межами США CNN International досі залишається основним джерелом (фейкових) новин, і вони дуже погано представляють нашу країну у СВІТІ. Решта світу не отримує правди від них!"- написав американський президент.

Трамп неодноразово, в тому числі до перемоги на виборах висловлював симпатію телеканалу Fox News, який регулярно робив позитивні матеріали про нього, брав інтерв'ю та підтримував його політику на посаді президента. Варто зауважити, колишня спів-ведуча програми "Fox та друзі" Хезер Науерт у квітні нинішнього року стала речницею Державного департаменту США.

Читайте також: Трамп відмовився від пропозиції Time стати "людиною року"

Водночас, впродовж першого періоду свого президентства Дональд Трамп неодноразово звинувачував у подачі неправдивих новин про нього такі видання як The New York Times, The Washington Post, а також телеканали NBC News, ABC, CBS.

Що ж стосується CNN, то цей телеканал потрапив першим до "списку ворогів" Трампа, коли той під час своєї першої прес-конференції після обрання категорично заборонив журналісту Джиму Акості поставити запитання, обізвавши телеканал "жахливою компанією", яка робить фейкові новини". Тоді CNN розповів про документ розвідки, де йшлося про наявність компромату на Трампа у російських спецслужб, а також про зв'язки його оточення з кремлівським керівництвом.