Трамп-молодший оприлюднив своє листування перед виборами з Wikileaks

Старший син президента США Дональд Трамп-молодший під час передвиборної кампанії свого батька контактував з ресурсом Wikileaks.

Листування з організацією він сам опублікував на своїй сторінці в Twitter

"Ось цілий ланцюжок повідомлень з Wikileaks (з моїми величезними 3 відповідями), які один з комітетів Конгресу вирішив розкрити. Яка іронія!" - написав він.

Як повідомляє DW, з твітів, оприлюднених сином глави Білого дому, видно, що він отримав від Wikileaks кілька запитів і лише в трьох випадках відповів. 

Читайте також: Більше 50% фоловерів Трампа у Twitter виявилися ботами - The Economist

В одному з них викривачі попросили Трампа-молодшого прокоментувати запуск однією громадською організацією сайту putintrump.org, на що він відповів, що нічого про це не знає, але пообіцяв з'ясувати.

Іншим разом співробітників Wikileaks цікавив публічний коментар з приводу одного повідомлення про Клінтон, на що політик відповів, що вже дав його.

Третій контакт полягав в тому, що Трамп запитав, що стоїть за одним викриттям, про яке він нещодавно прочитав. На це портал попросив Трампа-старшого поділитися одним посиланням.

В ході президентської гонки сайт Wikileaks оприлюднив електронні листи кандидата в президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон, отримані в результаті хакерських атак. Ця публікація дуже зіпсувала позиції Клінтон на виборах. Американські спецслужби вважають, що за зломом її пошти стоїть російська влада.