ФБР не виявило зв'язків нападника в Лас-Вегасі з ІДІЛ

За попередніми результатами розслідування масового розстрілу людей на концерті в Лас-Вегасі, ФБР не виявило зв'язків нападника з ІДІЛ чи будь-яким іншим міжнародним терористичним угрупованням.

Про це поінформував у понеділок керівник відділення ФБР у Лас-Вегасі Арон Роуз, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Станом на зараз ми встановили, що не існує жодних зв'язків з міжнародним терористичним угрупованням", - зазначив Роуз, коментуючи криваву стрілянину на концерті в Лас-Вегасі. 

Водночас він зауважив, що правоохоронці продовжують працювати з партнерами, щоб переконатись, що цей факт ретельно перевірений і абсолютно підтверджений.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на понеділок у Лас-Вегасі сталася масова стрілянина під час концерту. Терористичне угруповання ІДІЛ одразу взяло відповідальність на себе. 

Читайте також: ІДІЛ взяла на себе відповідальність за стрілянину в Лас-Вегасі - ЗМІ

За даними поліції, нападник був один і вів вогонь з вікна готелю. За останньою підтвердженою інформацією, внаслідок інциденту загинуло щонайменше 58 людей, 515 отримали поранення. Розслідування триває.