Клінтон звинуватила кампанію Трампа в координації дій з росіянами

Колишній кандидат у президенти США Гілларі Клінтон звинуватила президентську кампанію Дональда Трампа у координації її дій з російським урядом.

Про це вона заявила у вівторок під час форуму в Нью-Йорку, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Він (Путін – ред.) безумовно втрутився в наші вибори, і було ясно, що він втрутився, щоб уразити мене й допомогти моєму опоненту (Дональду Трампу – ред.)", - заявила колишній кандидат у президенти США.

За її словами, якщо співставити заяви Дональда Трампа і його кампанії з діями російської сторони, то "вони є цілком скоординованими".

Серед конкретних кроків, які вплинули на її поразку під час виборів, Клінтон назвала лист директора ФБР щодо поновлення розслідування проти неї, який був оприлюднений за кілька днів до голосування, злив росіянами інформації у WikiLeaks, а також фактор женоненависництва, який був присутній під час президентської кампанії.

Нагадаємо, в Сполучених Штатах наразі проходить паралельно кілька розслідувань у Конгресі й правоохоронних структурах щодо втручання Росії у президентські вибори в Америці. При цьому не ставиться під сумнів результат голосувань, які затвердили Дональда Трампа президентом США.