Буш-молодший закликає розслідувати зв'язки команди Трампа з Росією

Колишній президент США від Республіканської партії Джордж Буш-молодший підтримав ініціативу докладного розслідування зв'язків оточення Дональда Трампа з представниками російського уряду.

Це він підкреслив під час інтерв'ю програмі "Today" американського центрального телеканалу NBC.

"Я думаю, нам усім потрібні відповіді", - зауважив він, коментуючи позицію голови Спеціального комітету Сенату США з питань розвідки Річарда Берра.

Буш зазначив, що поки не може сказати, як діяти правильно, але, за його словами, "потрібно відповісти на всі запитання".

Американське розвідувальне співтовариство вважає, що Росія втрутилася в президентські вибори в Америці з метою сприяння перемозі одного з кандидатів. Останнім часом була також оприлюднена інформація, що певні посадови особи з ближчого оточення Дональда Трампа мали постійний контакт з представниками російської влади.

У цьому зв'язку екс-президент Джордж Буш підтримав ініціативу сенатора Річарда Берра щодо призначення спеціального прокурора для розслідування цього питання, який не залежатиме від генерального прокурора США, поставленого Трампом на посаду цього місяця.