У Трампа спростовують бажання скоротити розвідку

Інформація, яку оприлюднило видання The Wall Street Journal про те, що Дональд Трамп має намір скоротити розвідувальні структури та реструктуризувати їхню роботу, не відповідає дійсності.

З такою заявою виступив у четвер речник адміністрації обраного президента США Шон Спайсер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це неправда – щодо цієї ідеї реструктуризації інфраструктури розвідувального співтовариства. Це брехня на 100 відсотків", - заявив офіційний представник Трампа.

Спайсер підкреслив, що головний пріоритет обраного президента полягає в забезпеченні безпеки американського народу і країни в цілому.

"Він (Трамп – ред.) прагне пошуку кращих і найбільш ефективних способів зробити це", - наголосив речник обраного президента США.

Напередодні газета The Wall Street Journal повідомила з посиланням на обізнані джерела, що Трамп обговорює разом з радниками можливість реструктуризації Офісу національної розвідки США.

Ця інформація з'явилась після того, як Трамп розкритикував у Твіттері висновки американських розвідструктур щодо втручання російських спецслужб у процес президентських виборів у США з метою створення переваги для одного з кандидатів.