Британія стане найкращою країною для інвестування у світі – прем'єр-міністр

Уряд Великобританії обіцяє «безсоромно» захищати своїх підприємців та сприяти зростанню інвестиційної привабливості Об’єднаного королівства після його виходу із ЄС.

Про це йтиметься у сьогоднішній промові прем'єр-міністра Великобританії Тереза Мей, уривки із якої опублікував її офіс, повідомляє Reuters.

«Уряд, який я очолюю, є однозначно та безсоромно «пробізнесовим». Ми зробимо усе можливе, аби перетворити Великобританію поза межами ЄС на найбільш привабливе місце для інвестування коштів та зростання», - скаже Мей.

При цьому вона закличе бізнес бути соціально відповідальним та справедливим. «Натомість правильно просити підприємців відігравати свою роль у побудові країни для усіх. Аби бізнес, який часто перебуває на передовій нашого залучення із світом… розглядався не лише як спосіб збагачення, а й як ведення підприємницької діяльності правильно», - наголосить глава уряду.

Мей також підкреслить, що репутація підприємців може бути заплямована тими, хто «намагається обіграти систему та працювати за іншими правилами».