Трамп навіть у день виборів допускає оскарження результатів

Кандидат від республіканців Дональд Трамп зауважив, що залишає за собою можливість оскаржити результати нинішніх президентських виборів у разі програшу з мінімальним відставанням.

Про це він заявив у вівторок у інтерв'ю американському радіо Tampa Bay, пише CNN Politics.

"Так, якщо я побачу, що деякі речі були неправильними", - відповів Трамп на запитання, чи оскаржуватиме він результати, якщо різниця буде мінімальною.

"Коли я звернув увагу на це кілька місяців тому, Обама та інші говорили: "О, це основа нашої країни". Але вісім років тому, він (Обама – ред.) стверджував, що результати в Чикаго були сфальсифіковані", - продовжив кандидат від республіканців.

Очевидно, він мав на увазі відео 2008 року з висловлюванням сенатора Барака Обами, зазначає видання. Тоді майбутній президент засудив тих республіканців і демократів, які намагалися "нахилити" результати виборів кожен у свій бік та говорив про те, як провести розслідування фальсифікацій і усунути взагалі таку можливість у майбутньому.

Продовжуючи інтерв'ю на радіо Tampa Bay, Трамп висловив сподівання, що нинішні вибори все ж пройдуть справедливо. Водночас, у спілкуванні з іншим ЗМІ у вівторок кандидат-мільярдер, обговорюючи те саме питання, наголосив, що "хоче побачити, як проходить процес", перш ніж приймати або оскаржувати результати президентських виборів.