Футболістів збірної Польщі покарають за пиятику під час зборів

Декілька футболістів збірної Польщі понесуть фінансові покарання за пиятику під час останнього збору команди, однак нікого не викинуть з команди.

Про це в неділю під час прес-конференції повідомив тренер національної збірної Польщі Адам Навалка, інформує кореспондент Укрінформу.

“Було порушено принципи підготовки до матчу. Це трапилося вперше, а тому футболісти отримають другий шанс. Якщо це повториться, то я не бачу можливості подальшої співпраці з ними”,- заявив Навалка.

Він зазначив, що на декількох футболістів буде накладено фінансові покарання, а отримані від цього кошти підуть на благодійні цілі.

Навалка повідомив, що в цьому інциденті брали участь більше ніж двоє футболістів. Тренер підкреслив, деякі з них до цього були взірцем для інших.

Нагадаємо, інцидент за участю футболістів збірної Польщі трапився у жовтні, коли тривали збори перед матчами команди у відбірковому турнірі до ЧС-2018 року. Тоді поляки перемогли Данію 3:2 й Вірменію 2:1.

За інформацією польських ЗМІ, під час цих зборів декілька футболістів влаштували гучну вечірку з вживанням спиртних напоїв. Серед них називають, зокрема, нападника київського “Динамо” Лукаша Тедорчика, який зараз перебуває в оренді в бельгійському “Андерлехті”, а також голкіпера англійського “Борнмут” Артура Боруца.