Потужний циклон накрив Дубай: повінь затопила летовище

Фото, відео

Потужний циклон накрив територію ОАЕ в середу, 09 березня. Сильна злива спричинила перебої у розкладі рейсів в аеропортах Дубая та Абу-Дабі. На трасах Дубая через масштабного зливи і повені сталося 253 аварії.

Про це повідомляє портал Russianemirates.

«Сильна злива вже став причиною великої кількості транспортних пригод: лише у період з 06.00 до 13.00 09 березня в поліцію Дубая надійшло понад 3200 тисяч тривожних дзвінків, а на трасах було зафіксовано 253 автоаварії», - зазначається у публікації.

Сильна злива спричинила перебої в розкладі рейсів у повітряних гаванях Дубая і Абу-Дабі. Так, авіакомпанія Etihad Airways повідомила про те, що 10 рейсів були затримані, ще 7 – перенаправлені в аеропорт Аль-Айна, три – в аеропорт Аль Мактум і ще один борт – у Маскат. Наразі авіасполучення працює у нормальному режимі.

У свою чергу, авіакомпанія Emirates Airline також випустила повідомлення, що понад 10 рейсів були скасовані і багато затримані – як на виліт, так і на посадку в Дубайському міжнародному аеропорту.

Льотовище під час урагану в Абу-Дабі затопило.

Міністр освіти ОАЕ Хуссейн Аль Хаммаді щойно заявив, що всі приватні і державні школи в ОАЕ завтра, 10 березня, не проводитимуть заняття у зв'язку з випаданням рясних опадів на всій території ОАЕ.

Раніше Рада з освіти Абу-Дабі (ADEC) оголосила про скасування занять 9 березня у всіх державних і приватних школах тільки на території емірату Абу-Дабі.

У зв'язку з тим, що дощова погода очікується найближчими днями, правоохоронці закликають водіїв бути пильними та обережними.

Фото: russianemirates