У Сирії ліквідували ватажка ліванських бойовиків

Внаслідок нальоту військової авіації в одному з районів Дамаска, ймовірно, загинув один з лідерів ліванського шиїтського угруповання "Хезболла" Самір Кантар.

Про це в неділю повідомляє Reuters.

«Серія ракетних ударів була випущена в будівлю в Дамаску в районі Джарамана в неділю. За повідомленнями, загинув ліванський лідер бойовиків Самір Кантар», - йдеться у публікації.

Зокрема, Сили національної оборони Джарамани, які підтримують урядові війська, написали в соціальній мережі Facebook, що тіло Кантара «щойно відправили до госпіталю в Дамаску».

Разом із тим, сирійські медіа стверджують, що ракетні удари нанесли «терористичні групи», а представники влади звинувачують в обстрілі ізраїльські ВПС.

 «Два ізраїльських військових літаки здійснили наліт на будівлю в Джарамані, вдаривши по ній чотирма ракетами дальньої дії», - стверджують Сили національної оборони Джарамани.

Зазначається, що в Ізраїлі Кантар звинувачувався в нападі, в результаті якого загинули чотири людини.У 2008 році ув’язненого Кантара обміняли. Ймовірно, він приєднався до шиїтского воєнізованого руху.