На Миколаївщині відбудували ще один міст

UNITED24 та АВТ Баварія профінансували відновлення ще одного моста у Миколаївській області.

Про це повідомили у пресслужбі платформи UNITED24, передає Укрінформ

«У Баштанському районі Миколаївської області відкрили міст через річку Інгулець, який був зруйнований російськими військами у листопаді 2022 року. Міст гарантує безпечний проїзд жителям навколишніх сіл і дозволить доставляти гуманітарну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відновили його військовослужбовці 36-го шляхо-відновлювального Конотопського полку Державної спеціальної служби транспорту. А профінансувала відбудову компанія АВТ Баварія через фандрейзингову платформу UNITED24.

«Відбудова мосту у Баштанському районі Миколаївської області є надзвичайно важливою подією для місцевих жителів та для АВТ Баварія. Ми пишаємось тим, що вкотре доєдналися до проєкту, що сприяє відбудові українських міст, які постраждали від країни-агресора. Наша плідна співпраця з UNITED24 не зупиняється. Ми продовжуємо допомагати Україні протистояти ворогу та відбудовувати нашу державу», — зазначив генеральний директор АВТ Баварія Ерік Бернінг.

Це вже восьмий міст, який звели за кошти донорів, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24, і п’ятий міст на деокупованій Миколаївщині.

Читайте також: На деокупованій території Миколаївщини відновили п’ять мостів

«Громада довго чекала на відбудову цього моста, адже він забезпечить безперебійне транспортне сполучення. Дякую UNITED24 та АВТ Баварія, бо саме завдяки кооперації з бізнесом вдалося в такі терміни виконати завдання із відбудови мосту», — наголосив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Як повідомлялося, на деокупованій території Миколаївщини відновлено п’ять мостів.