На ТОТ російські військові вже проголосували на «виборах Путіна» - Центр нацспротиву

Росіяни закінчили «голосування» свого особового складу на тимчасово окупованих територіях у межах фейкових виборів президента РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр національного спротиву.

«На тимчасово окупованих територіях триває «голосування» в межах фейкових виборів президента рф. Голосування серед окупантів тривало з кінця лютого до 9 березня, вже за перші дні «проголосувало» 30%. Російські військові не приховували, що «голосували» символічно й просто розписувалися за себе та інших», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі триває голосування серед російських «гастролерів», які приїхали на ТОТ працювати в адміністраціях, школах та лікарнях. Мова про 100 тисяч росіян. Саме їх бюлетені стануть основою для імітації високої явки й будуть демонструватися у російських відеосюжетах.

Центр національного спротиву закликає українців ігнорувати «вибори» та повідомляти про членів «виборчих комісій» до чат-бота.

Як повідомляв Укрінформ, на окупованих територіях Луганської області російські загарбники посилили перевірки на блокпостах через «вибори» президента РФ.

Читайте також: Росія боїться провокацій на кордоні з Україною напередодні «виборів» президента - ISW

«Жовта стрічка» створила «Бойкот.Бот», де кожен, хто живе в окупації, може дізнатись про ефективні та безпечні методи ігнорування так званих виборів.

17 березня у РФ відбудуться президентські вибори. Російська центральна виборча комісія ухвалила рішення, що голосування на виборах президента Росії відбудеться також на тимчасово окупованих територіях України.