У краєзнавчому музеї Житомира влаштують селфі-день

Житомирський обласний краєзнавчий музей запросив відвідувачів на безкоштовну фотосесію з експонатами в межах міжнародного флешмобу "День селфі в музеї – 2019". 

Зробити оригінальний фотопортрет можна буде в середу, 16 січня, з 10:00 до 17:00, йдеться на сторінці закладу в Facebook

"Для участі в щорічному міжнародному флешмобі потрібно завітати до музею, зробити "селфі" – свій фотопортрет власноруч – на фоні чи поруч з музейним експонатом та опублікувати його на своїй сторінці або сторінці музею у Facebook чи Твіттері, додавши теги #MuseumSelfie та #kraeznavchiyztmuseum", - йдеться в публікації.

Автора найкреативнішого фото чекатиме приз – подарунковий сертифікат на туристичну мандрівку. Підсумки конкурсу підіб'ють 31 січня.

Читайте також: У дніпровському музеї зможуть позмагатися майстри селфі

Для участі в акції також приймаються фотографії, зроблені в експозиціях та біля будівель музею у 2018-2019 роках і розміщені на сторінках музею 16 січня.

Ціна вхідного квитка така ж, як і в інші дні.

Міжнародний флешмоб музейних селфі започаткований Європейським проектом Culture Themes 21 січня 2014 року та має на меті привернути увагу громади до музеїв.