Wizz Air запустила рейс зі Львова до Франкфурта

Фото

Із Львова до Франкфурта вилетів перший літак авіакомпанії «Wizz Air». Відтепер цей маршрут буде обслуговуватися двічі на тиждень — щопонеділка і щоп’ятниці, а з 2019 року — щосереди та щонеділі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми раді, що авіакомпанія «Wizz Air» літає зі Львова і все збільшує і збільшує від нас об’єми перевезень. Вони вже оголосили 10 напрямків. За попередніми підрахунками, цього року компанія зробить майже 220 тис. перевезень. У минулому році було лише 45 тис., тобто приріст дуже потужний», — зазначила генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Українські пасажири можуть вже бронювати квитки на ці рейси на сайті wizzair.com або з допомогою мобільного додатку WIZZ за цінами від 19,99 євро/549 грн, із врахуванням однієї безкоштовної одиниці ручної поклажі розмірами 40×30×20 см.

Читайте також: Wizz Air відкрив рейси з Харкова до Відня

Вже у березні 2019 року компанія відкриє анонсуючий рейс у столицю Данії Копенгаген. Польоти будуть виконуватись у середу та неділю.

Рейси у Франкфурт та Копенгаген виведуть «Wizz Air» в абсолютні лідери за кількістю напрямків з/до аеропорту «Львів» — з березня наступного року авіакомпанія буде виконувати польоти у 10 напрямках, у шість країн Європи. Усі рейси авіакомпанії виконуються на літаках Airbus A320 на 180 місць та А321 на 230 місць.

Wizz Air відкрив рейс зі Львова до Франкфурта Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

«Wizz Air», угорський лоукост-перевізник, відновив свою роботу у МА «Львів» ім. Данила Галицького у 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. У березні 2018 року додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. Так, станом на літній сезон 2018 року було шість напрямків і вже оголошено про чотири нових.