У святкові дні замок у Кам'янці-Подільському працюватиме довше

У День Незалежності України та наступного дня Кам'янець-Подільська фортеця працюватиме на дві години довше - до 21.00.

Про це повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника в Facebook.

"В зв'язку з великою кількістю відвідувачів, що очікується 24-25 серпня, в ці дні Старий замок працюватиме на 2 години довше звичайного - тобто до 21.00", - йдеться в повідомленні.

У ці дні в замку відбуватиметься фестиваль історичної реконструкції "Остання столиця". В ньому візьмуть участь 120 членів клубів військово-історичної реконструкції з Києва, Львова, Одеси, Вінниці та Кам’янця-Подільського. Для проведення фестивалю залучиться найбільша в Україні кількість техніки - три броньовики "Остін" та два автомобілі. Кожен охочий зможе оглянути виставку військового спорядження та дізнатись історію військової техніки. Відвідувачі Старого замку потраплять у наметове містечко учасників фестивалю. А родзинкою заходу стане історична реконструкція бою між солдатами Дієвої армії Української Народної Республіки та білогвардійськими військовими формуваннями збройних сил Півдня Росії.

Читайте також: Туристичний ролик мовою жестів презентували в Кам'янці-Подільському

"Перед нами розгорнуться трагічні події серпня 1919 року – Київська катастрофа. Парад учасників, військова муштра,  тактичні маневри від реконструкторів з усієї України не залишать вас байдужими", - зазначають на сайті музею

Водночас наголошують, що вхідна плата до Старого замку на час проведення фестивалю не зміниться.