Wizz Air перевезла понад 30 мільйонів пасажирів упродовж року

Бюджетна авіакомпанія Wizz Air протягом останніх 12 місяців перевезла понад 30 мільйонів пасажирів у результаті збільшення перельотів по Європі на 24% як порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі авіакомпанії.

"Wizz Air, одна з авіакомпаній Європи, які найшвидше розвиваються, а також провідний лоукост- авіаперевізник у Центральній і Східній Європі, оприлюднила останню статистику пасажиропотоку та рекордні показники в історії компанії. Протягом останніх 12 місяців авіакомпанія перевезла понад 30 мільйонів пасажирів у результаті збільшення перельотів по Європі на 24% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що починаючи з березня й впродовж наступних 17 тижнів, у межах найбільшого розширення діяльності в історії Wizz Air, авіакомпанія додає 700 щотижневих рейсів і 21 літак на свої європейські бази.

Читайте також: Wizz Air з`єднала Львів із Лондоном прямим авіарейсом

Як повідомлялося, з березня в Україні Wizz Air вже запустила 4 нових рейси: за 3 новими маршрутами зі Львова в Гданськ, Катовіце і Дортмунд, та перший рейс з Харкова в Дортмунд. Відомо, що протягом травня-липня 2018 року Wizz Аir також відкриває рейси за трьома напрямками у червні - з Харкова в Катовіце та з Києва в Таллінн і в Лісабон, а також за двома нещодавно оголошеними напрямками в липні - з Києва в Берлін і Франкфурт. Зараз авіакомпанія пропонує 32 маршрути до 11 європейських країн із трьох українських аеропортів.

Як повідомлялося, у 2017 році Wizz Air перевезла понад 28 млн пасажирів на своїх лоукост-маршрутах - майже на 24% більше, ніж в 2016-му.