Всесвітня туристична організація шукає кандидата на безкоштовну подорож

Всесвітня туристична організація (UNWTO) оголосила конкурс на пошук мандрівника, який протягом місяця відвідає кілька країн світу абсолютно безкоштовно.

"Вам вже є 18? Ви відповідальний мандрівник? Вам подобається ділитися своїми враженнями зі світом? І найголовніше - чи можете ви бути людським втіленням чеснот кампанії Travel.Enjoy.Respect ("Подорожуй.Насолоджуйся.Поважай")? Якщо відповідь "так", то цей конкурс для вас!", - йдеться в оголошенні.

Щасливчик відвідає шість різних напрямків у трьох регіонах світу, які демонструють практики й ініціативи в галузі сталого туризму.

Подорож розпочнеться у штаб-квартирі UNWTO в Мадриді з офіційного заходу. А завершиться приблизно за місяць на церемонії закриття Міжнародного року сталого туризму в Женеві.

Щоб спробувати виграти безкоштовну подорож, необхідно заповнити заявку на сайті Travel.Enjoy.Respect, в якій розповісти про свій туристичний досвід в стилі "Подорожуй.Насолоджуйся.Поважай", а також аргументувати, чому для поїздки повинні обрати саме вас.

Дедлайн - 18 жовтня 2017 року. Сама подорож триватиме з 24 листопада до 19 грудня 2017 року.