Із Жулян можна буде вилетіти в Португалію та Ізраїль

Наступного тижня з Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) українські авіакомпанії відкриють два нові напрямки - в Португалію та Ізраїль.

Про це повідомляється на сайті аеропорту в Facebook.

Зокрема, 7 липня 2017 року авіакомпанія DART Ukrainian Airlines починає виконувати польоти до одного з найстаріших міст світу і найстарішого міста Західної Європи Лісабона - столиці й головного порту Португалії. Рейс виконуватиметься раз на тиждень - щоп'ятниці. Виліт з Києва о 17:30, зворотний рейс із Лісабона прибуває до столиці України в суботу о 4:20, політ триває приблизно 4 години 20 хв.

Зазначається, що рейс Київ - Лісабон є найвіддаленішим напрямом з аеропорту «Київ» на цей момент. Відстань, яку потрібно буде подолати літаку, становить 3352 км.

Крім того, 9 липня 2017 року авіакомпанія YanAir Airlines відкриває регулярні рейси з аеропорту «Київ» до міста на Середземному морі Тель-Авіва - це друге за величиною місто Ізраїлю. Частота перельотів - двічі на тиждень, щосереди і щонеділі. Виліт з Києва о 5:00, з Тель-Авіва о 18:00. Приблизний час у польоті - 3 години 30 хвилин.

На початку серпня YanAir планує збільшити частоту польотів до Ізраїлю до трьох разів на тиждень.