У Берліні для України залишилося ще чотири місця

Національний стенд України на ювілейній 50-й виставці ITB у Берліні практично укомплектований. Станом на сьогодні залишилося ще 4 стійки.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці керівник управління туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга.

За його словами, найбільш активно знову проявили себе три міста – Київ, Одеса і Львів. На консолідованих стійках представлені міські управління туризму спільно з регіональними туристичними асоціаціями, які у свою чергу представляють готелі та туроператори своїх регіонів. Крім того, будуть представлені й окремі організації від України.

"Дуже хотілося б, щоб на ITB, крім Києва, Львова та Одеси, були також представлені й інші міста України! Друзі, давайте, активизируйтесь, туристи самі не приїдуть, ми їм повинні про себе розповідати!", - закликає Ліптуга.

Україна буде представлятся на ITB Berlin з 9 по 13 березня 2016 року. Площа українського стенду на міжнародній туристичній виставці ITB цього року складе 60 кв. м, на яких розмістяться 16 учасників.