Threads набрала сто мільйонів користувачів – швидше за ChatGPT

Соціальна мережа Threads, яка є безпосереднім конкурентом Twitter, набрала вже 100 мільйонів користувачів, зробивши це швидше, ніж популярний чат-бот на основі штучного інтелекту ChatGPT.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Згідно з аналізом UBS, та швидкість, з якою Threads набрала 100 млн користувачів, була набагато динамічнішою, ніж ChatGPT, що належить OpenAI, яка стала найшвидше зростаючою споживчою програмою в історії в січні приблизно через два місяці після свого запуску.

Зазначається, що станом на липень минулого року Twitter мав майже 240 мільйонів щоденних активних користувачів.

Читайте також: Twitter погрожує Meta судом через нібито крадіжку ідеї соцмережі Threads - ЗМІ

Крім цього, новий генеральний директор Twitter Лінда Яккаріно написала в соцмережі в понеділок, що платформа минулого тижня мала «найбільший день використання» з лютого, при цьому не надавши більше подробиць.

Хоча Threads не є першою соцмережею, яка кинула виклик Twitter, інші конкуренти, що розвиваються, такі як Mastodon, Bluesky, Truth Social і T2, на цей час залишаються відносно невеликими.

Mastodon має близько 7,7 мільйона користувачів.

Читайте також: УКРІНФОРМ є на Threads!

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня компанія Meta запустила текстовий сервіс Threads, створений для обміну текстом, який, як очікується, має стати конкурентом Twitter.