Укрінмаш представив новий комплекс розвідки "Тінь"

У понеділок, 3 жовтня, на презентації розробок вітчизняних приватних компаній для представників Міністерства оборони України, був представлений комплекс розвідки і пеленгації “Тінь”.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

"Особливістю даного комплексу є широкі можливості з пеленгації як аналогових, так і цифрових УКХ радіостанцій у діапазоні 30-3000 МГц, на відстанях 25-35 км. Апаратура комплексу дозволяє виявляти, перехоплювати і записувати радіопередачі супротивника, а програмне забезпечення та устаткування розкриває шифровані передачі", - йдеться в повідомленні.

Презентація була проведена за ініціативи державної фірми "Укрінмаш".

У рамках презентації “Укрінмаш” також ініціював ряд зустрічей між Міністерством оборони України та приватними підприємствами-виробниками перспективного озброєння, які активно почали з'являтися з початком військових дій на Сході. Підприємці показали державному замовнику можливості невеликих фірм, які готові виготовляти сучасне озброєння, частина з якого вже пройшла перевірку у АТО.

Окрім того, була представлена система уніфікованих  кулеметних та гранатометних станків виробництва “КВМЗ-Києво Волинська Майстерня Зброярна”, що входить до корпорації “Інтелект-сервіс”. Привернули увагу військових і розробки підприємства “Точні системи”, зокрема концепція ручного багатозарядного гранатомета.

Як відомо, фірма "Укрінмаш" входить до складу “Укроборонпрому”.