У Москві 15 грудня оскаржуватимуть продовження арешту Сущенка

В Мосміськсуді 15 грудня відбудеться оскарження продовження арешту Романа Сущенка за рішенням Лефортовський суду до 30 січня.

Про це адвокат Сущенка Марк Фейгін написав у Твіттері. 

"Оскарження продовження арешту Романа Сущенка за рішенням Лефортовський суду до 30 січня 2017 року відбудеться в Мосміськсуді 15 грудня о 10.00".

Крім того, Фейгін написав у Твіттері про те, що "в п'ятницю, після великої, більш як тритижневої перерви відновлюються слідчі дії з Романом Сущенком у Лефортово".

Як повідомлялося, 5 грудня священик Української православної церкви Київського патріархату в Підмосков'ї Святослав Скороход заніс Роману Сущенку підписаний Патріархом Філаретом молитовник і продукти.

Нагадаємо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Сущенка неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву, зазначивши, що вона не відповідає дійсності.

Лефортовський суд Москви продовжив арешт незаконно затриманому журналістові Укрінформу до 30 січня 2017 року.