Матвійчук: Переконаний, що Усик переможе Ф’юрі

Ексклюзив

Бронзовий призер чемпіонату Європи (2011), учасник Олімпійських ігор (2016) Володимир Матвійчук дав прогноз на бій Усик-Ф’юрі.

Він розповів про це ексклюзивно в коментарі Укрінформу.

 «Чим ближче до поєдинку, тим більше розмов у боксерських колах як закінчиться бій Усик-Ф’юрі. Я віддаю перевагу в цьому поєдинку Олександру – 95 відсотків, що це буде його перемога, 5 відсотків – це бокс. Це надважка вага, один удар може вирішити хід поєдинку. Усик має перемогти, серед його головних переваг – різноманітність ведення поєдинку. Він буде працювати «в два поверхи», буде тиснути, робити повторні атаки і не відпускати Ф’юрі. Що стосується Тайсона Ф’юрі, у нього крім джеба більше нічого немає. Такого арсеналу боксу як Олександр, він не має. Я впевнений в перемозі Олександра. Він добре дихає у ринзі», - сказав Матвійчук.

Боксер також зауважив, що Ф’юрі втратив вагу спеціально до поєдинку з українцем.

«Ми всі бачили як Ф’юрі підсушився, він готувався до цього поєдинку. Він вже не буде таким, яким був у поєдинку з Нганну. Думаю, що бій буде цікавим і інтрига буде до кінця. Але, я переконаний, що Усик переможе в цьому протистоянні», - додав боксер.

Володимир Матвійчук переконаний, що 18 травня перемогу здобуде й інший український боксер – Денис Берінчик.

«Я не бачив жодного поєдинку Наваретте, але я добре знаю Дениса Берінчика. Він готується тільки на перемогу, він провів добрий тренувальний табір, знаю, що в нього було багато спаринг-партнерів. Я вірю в перемогу Дениса. Він український козак, який душею та тілом вболіває за український бокс. Я бажаю перемоги йому і кожному з наших українських боксерів: за кожного будемо вболівати і тримати кулаки», - підсумував Матвійчук.

Читайте також: Усик завершив тренувальний збір перед боєм із Ф’юрі

Бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії, цього ж дня в США Денис Берінчик протистоятиме мексиканцю Наваретте, на кону –титул WBO у легкій вазі.

Фото: Getty Images