Андрій Шевченко нагородив призерів Всеукраїнського турніру серед військових ліцеїв

На полях спортивного комплексу імені Героя України Андрія Кизила, що розташовані на території Київського військового ліцею імені Івана Богуна, відбувся Всеукраїнський турнір із футболу «Кубок пам’яті Героя України Андрія Кизила».

Як інформує пресслужба Української асоціаціії футболу (УАФ), цього року участь у турнірі взяли одразу дев’ять команд, передає Укрінформ.

У вирішальному матчі збірна Київського військового ліцею імені Івана Богуна перемогла команду Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут - 5:0.

В перший день турніру учасники відвідали офіс Української асоціації футболу, де зустрілися з президентом УАФ Андрієм Шевченком, який згодом узяв участь і в церемонії нагородження призерів та найкращих гравців турніру.

«Передусім я хотів би подякувати Збройним силам України, які зараз виборюють нашу свободу та незалежність. Вітаю учасників турніру, ви - майбутнє України. У непростий для країни час ви зробили гідний вибір, обравши для себе дуже важливий та важкий шлях. А що стосується футболу, то це гра, яку шанують мільйони на планеті. Ця гра об’єднує людей, робить їх щасливішими. Любіть цю гру, віддавайтеся їй і, найголовніше, любіть свою країну. Слава Україні!», - сказав президент УАФ на церемонії нагородження.

Читайте також: УАФ звернулася в УЄФА щодо відкликання Павелка з виконкому УЄФА

УАФ передала м’ячі та сувеніри всім учасникам змагань, а команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна отримала від неї комплект форми.

Фото пресслужби УАФ.