Еліна Світоліна розповіла про свій перший «дорослий» матч за збірну України

Перша «ракетка» України Еліна Світоліна розповіла про свій   перший матч за збірну України у Кубку Біллі Джин Кінг.

Як повідомляє BTU, українська тенісистка, яка у юному віці грала проти знаменитої американки  Серени Вільямс, зізналася, що у тому матчі вона «дійсно нічого не могла зробити», передає Укрінформ.

«Мій перший матч за збірну на дорослому рівні в Кубку Біллі Джин Кінг проти Серени Вільямс пройшов у Харкові 2012 року. Непоганий такий початок для юної дівчини. Це був той єдиний матч, у якому я дійсно нічого не могла зробити (Еліна Світоліна поступилася 1:6, 2:6. При.ред.). Але це досвід. Потім мені вдалося перемогти її якраз на Олімпіаді в Ріо. Тому поганих матчів немає, кожен залишає якийсь слід. Той поєдинок запам'ятався мені найбільше, бо Серена - легенда спорту, не тільки легенда тенісу. І ось спортсменка з такими досягненнями приїхала до Харкова. Тому це було неймовірно.

Ми тільки вчора з Лесею Цуренко згадували, як ми грали проти США та Австралії у Харкові. І як сумно, що зараз ми не можемо грати вдома. Дуже сумно зараз згадувати, як ми виступали... У Києві, Чорноморську... І не замислювалися навіть, що станеться війна і що ми не зможемо грати вдома перед нашими глядачами. Тому з цього боку згадувати ці матчі сумно. Але всі наші поєдинки в Україні були неймовірні. Я пам'ятаю підтримку, яку ми відчули в Харкові на матчі проти Австралії. Це був дуже крутий матч, організація була просто чудова. Цих домашніх поєдинків було небагато і тому вони запам'яталися», - розповіла Еліна Світоліна в інтерв'ю телеканалу Setanta Sports.

Читайте також: Відбулося жеребкування матчу Кубка Біллі Джин Кінг Україна – Румунія

Як повідомляв Укрінформ, матчеве протистояння Україна - Румунія у кваліфікації Кубка Біллі Джин Кінг, в якому, зокрема, візьме участь Світоліна, пройде 12–13 квітня у США.

Фото: btu.org.ua.