Берінчик проведе боксерський бій за титул чемпіона світу 18 травня

Українець Денис Берінчик продовжує підготовку до поєдинку за звання чемпіона світу в легкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Як інформує ESPN, боксери вже визначилися із місцем і датою проведення бою, передає Укрінформ.

Чемпіонський бій відбудеться 18 травня в американському Сан-Дієго.

35-річний Берінчик вперше боксуватиме за звання чемпіона світу в своєму 19-му професійному поєдинку. Суперником українця стане 29-річний мексиканець Емануель Наваррете.

Як повідомляє Суспільне Спорт, Берінчик уперше в кар'єрі боксуватиме у США. 15 його професійних поєдинків відбувалися в Україні, також Денис здобував перемоги в Угорщині (Бадалакаш), Польщі (Вроцлав) та Великій Британії (Лондон).

Натомість Родрігес увосьме поспіль битиметься на території США. Його останній бій - минулорічну нічию з бразильцем Робсоном Консейсау за титул чемпіона WBO в другій напівлегкій вазі приймав Лас-Вегас.

Наваррете залишається володарем поясу WBO у категорії до 59 кг. За кар'єру він також ставав чемпіоном світу в другому легкому та напівлегкому вагових дивізіонах.

Читайте також: Україна не завоювала олімпійські ліцензії на кваліфікаційному турнірі з боксу

Зазначимо, що одразу три українці битимуться за звання чемпіона світу в травні: окрім Берінчика, за титул Міжнародної боксерської федерації (IBF) у легкій вазі Василь Ломаченко зійдеться із австралійцем Джорджем Камбососом, а Олександр Усик протистоятиме британцю Тайсону Ф'юрі - за всі пояси у надважкій вазі.

Фото: Pavlo Bagmut/Ukrinform/Future Publishing via Getty Images.