Президент Зеленський закликав американців підтримувати Україну під час промови на Супербоулі

Президент України Володимир Зеленський закликав американців підтримувати Україну під час своєї промови, яку транслювали на стадіоні перед Супербоулом-2023.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Надзвичайний і Повноважний Посол України в США Оксана Маркарова, передає Укрінформ.

«Вперше на одній з найважливіших і найпопулярніших для американців події прозвучали слова нашого президента Володимира Зеленського із закликом до американців підтримувати нашу справедливу боротьбу та також були вшановані українські герої - гравці Української ліги американського футболу, які захищають нашу країну. Відразу після відео зі зверненням президента на поле запросили представників ULAF Юрія Гундича, Романа Бугуславського, Дениса Полубінського та Афлі Вільямса», - написала Маркарова. 

Як повідомлялося, раніше НФЛ висловила підтримку Україні під час церемонії вручення нагород за підсумками сезону. Тоді теж вмикали звернення Зеленського.

Читайте також: Зеленський: Якби олімпійськими видами спорту були вбивства і ракетні удари, перше місце взяла б росія

Як повідомляв Укрінформ, у грудні ФІФА заборонила Зеленському виступити перед фіналом ЧС-2022 з футболу з меседжем миру.

Фото: facebook.com