На фронті загинув вихованець ДЮФШ «Динамо» Дмитро Півень

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) із сумом зустрів звістку про загибель на фронті вихованця столичної команди Дмитра Півня.

Як повідомляє офіційний сайт «біло-синіх», Дмитро з дитинства мріяв стати професійним футболістом, записався до ДЮФШ «Динамо», але з ігровою кар'єрою не склалося. З моменту початку повномасштабної війни довго не роздумував і одразу записався до лав Збройних сил України, щоб захищати рідну землю від рашистських загарбників.

Не маючи бойового досвіду, Дмитро з позивним «Птаха» пройшов навчально-тренувальні збори, після чого у складі мотострілецького батальйону вирушив на Донецький напрямок, де знаходився «на нулі». У цей же час, як колишній футболіст, організовував із побратимами футбольні баталії, щоб хоч якось розважити себе за тих умов, у яких перебували хлопці.

Читайте також: Гутцайт: росіяни вбили 110 українських спортсменів та тренерів

Отримавши дозвіл від командира батальйону, на початку літа вирвався на кілька днів до Києва та розписався з коханою Оленою. А наступного дня після того, як новоспечена дружина отримала паспорт із новим прізвищем, надійшла звістка, що Дмитра не стало...

Поховають Дмитра Півня на Берковецькому цвинтарі у суботу, 6 серпня.