Футбол: штаб юнацької збірної України U17 вирушив на матчі відбору Євро

Тренерський та адміністративний штаб юнацької збірної України U17 (футболісти не старші 2005 року народження) вирушив до Італії де пройде еліт-раунду кваліфікації Євро-2022. 

Своїх підопічних головний тренер команди Олег Кузнецов збере за кордоном, передає Укрінформ. 

За кордоном до делегації приєднаються футболісти «Динамо» та «Шахтаря», які становлять левову частку команди і нині у складі юнацьких колективів своїх клубів працюють відповідно в Угорщині та Хорватії.

В Італії, де відбудеться турнір U17, підопічні Олега Кузнецова базуватимуться поблизу Флоренції. Мікрозбір проходитиме з 15-го до 19 квітня. На 20 квітня у місті Поджібонсі пройде стартовий поєдинок, із Косовом. 23-го наша команда в Колле-ді-Валь-д'Ельсі зіграє з Польщею, а 26-го - у Сієні з Італією.

Читайте також: Збірна збирається 28 квітня без легіонерів – Петраков

Склад юнацької збірної України U17:

воротарі - Давид Фесюк («Гайдук», Хорватія), Владислав Кравець («Шахтар», Донецьк);

захисники - Данило Білоконь, Єгор Сизонюк, Олексій Гусєв, Назар Балаба (усі - «Динамо», Київ), Микола Огарков, Мар'ян Бац (обидва - «Шахтар», Донецьк), Степан Лисенко (ДВУФК «Дніпро», Дніпро);

півзахисники - Дмитро Кремчанін, Назар Янчишин, Андрій Маткевич, Євген Микитюк, Максим Василець (усі - «Динамо», Київ), Євген Янович, Максим Деркач, Олександр Якименко (усі - «Шахтар», Донецьк);

нападники - Микита Дзень («Динамо», Київ), Андрій Фірман («Ювентус», Італія), Влад Нагрудний («Мілан», Італія).

Фото: uaf.ua.