Обов’язок бізнесу – допомога на економічному фронті і поновлення роботи – СЕО Паріматч Україна

За три місяці 2022 року найбільша гемблінг компанія України сплатила 147 млн грн ліцензій, податків і зборів до держбюджету.

В умовах повномасштабного військового вторгнення росії на територію України, країна як ніколи потребує стабільних фінансових надходжень до бюджету. Після легалізації гральної індустрії в Україні, вона отримала потенціал стати новою точкою зростання для економіки країни, а зараз легальні оператори азартних ігор - можливість наповнити держбюджет під час війни.

Parimatch Ukraine (юридична особа – ТОВ «Паріматч») стала першим легальним букмекером в Україні у 2021 році. За два роки діяльності організатор азартних ігор за ліцензії сплатив 262,8 мільйони гривень в держбюджет України: 216 млн гривень – за ліцензію на організацію та проведення букмекерської діяльності та 46,8 млн гривень – за ліцензію на казино в мережі інтернет.

Читайте також: Усик та Parimatch Ukraine влаштовують аукціон для допомоги українцям

Днями Президент України Володимир Зеленський наголосив, що попри війну державний бюджет має наповнюватися й забезпечувати необхідні видатки. Parimatch Ukraine, як відповідальний бізнес і лідер індустрії азартних ігор, продовжує своєчасно виконувати всі фінансові зобов’язання. Зокрема вже сплачено в повному обсязі за ліцензії на діяльність у 2022, а також усі необхідні податки до державного бюджету на загальну суму 147 млн грн.  

«Ми й надалі будемо дотримуватися всіх фінансових зобов’язань перед державою і демонструвати, що таке чесний і відповідальний бізнес. Ми адаптували стратегію компанії і розуміємо як нам рухатися далі, які наші нові цілі. Відновлення економічного стану компанії і збереження робочих місць – це найголовніша та нагальна допомога країні. Адже наразі потрібні стабільні фінансові надходження у бюджет, а людям – своєчасна заробітна плата та соціальна програма допомоги», – підкреслює Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

Успішний бізнес неможливий без команди, і саме вона потребує більшу допомогу в часи невизначеності та підвищеної небезпеки. В перші дні початку війни  Parimatch Ukraine сконцентрувала зусилля на підтримці колег: відновити зв'язок з кожним, переконатися у безпеці, а за потреби організувати евакуацію колег та усіх членів родини. «Ми переглянули перелік соціальної допомоги, додали компенсацію за оренду житла тим, хто був вимушений залишити свій дім, і компенсацію переїзду по Україні  та за кордон. Ми також забезпечили військовою амуніцією першої необхідності наших колег, хто вирішив вступити до лав ЗСУ та ТрО», – додає СЕО компанії.

Читайте також: Parimatch Ukraine сплатила понад 260 млн гривень в держбюджет

Після вирішення нагальних питань, компанія запустила психологічну підтримку та регулярні онлайн-зустрічі з психологами, а для відновлення фізичного стану – щоденні заняття йогою або стретчингом.

За роки діяльності Parimatch Ukraine стала відома як компанія, що приділяла багато зусиль розвитку спорту в Україні, є найбільшим меценатом та спонсором, працювала з топ командами світу і найвідомішими спортсменами. Нагадаємо, раніше бренд Parimatch оголосив про вихід із російського ринку. Рішення вже втілене на юридичному та технічному рівнях.