Стартував груповий етап IEM Katowice 2022

Як проходить перший великий турнір з CS:GO з глядачами в 2022 році.

Саме зараз у Польщі проходить IEM Katowice 2022 – перший великий турнір у 2022 році з CS:GO, на якому присутні глядачі. Слідкувати за подіями змагання та додати драйву до перегляду можна на платформі першого легального букмекера Parimatch Ukraine.

17 лютого стартує груповий етап IEM Katowice 2022 з CS:GO. У ньому братимуть участь 16 колективів.

Читайте також: Розпочалася фінальна стадія Кубка України з CS:GO та Dota 2

Груповий етап пройде у форматі сітки double-elimination, тобто всі матчі будуть гратись до двох перемог. Із кожної групи у наступну стадію турніру вийдуть по три найсильніші колективи. Переможці груп перейдуть у півфінал, а команди, які займуть друге та третє місця, продовжать у чвертьфіналі.

У груповому етапі першим опонентом NaVi стане команда ENCE. Також вже відомі й інші пари, які зустрінуться на цій стадії турніру: Gambit Esports та Ninjas in Pyjamas, MOUZ та Team Vitality, G2 Esports та Fnatic.

Читайте також: NAVI – чемпіони BLAST Premier: World Final 2021

Учасники IEM Katowice 2022 розділять призовий фонд у розмірі $1 млн, а також боротимуться за бали ESL Pro Tour та BLAST Premier. Переможець турніру отримає $400 тис., 1,8 тис. балів ESL Pro Tour та 3,2 тис. балів BLAST Premier.

Раніше аналітик CS:GO Олександр Petr1k Петрик уже ділився власним прогнозом. На його думку основні претенденти на перемогу – Gambit, FaZe и VP. На думку Петрика, Natus Vincere ще не набрали форму та не зможуть показати результат на рівні минулого сезону. Власний прогноз можна зробити на платформі Parimatch Ukraine.