Позитивний момент у цих іграх – це зростання команди – Луческу

За словами Мірчи Луческу, його команда  мала б більше шансів, якби забила першою.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував матч у 5-му турі Ліги чемпіонів з «Баварією» (1:2), передає Укрінформ.

«У сьогоднішньому матчі я просив хлопців зіграти з такою самовіддачею та впевненістю, щоб вони могли піти з поля з високо піднятою головою. Забитий гол є важливим для нас, але, повторюся, ми могли забити його і в попередніх іграх.

Читайте також: «Динамо» - «Баварія». Текстова трансляція

Я відкинув пропущені у першому матчі голи і взяв усе хороше від нашої гри – в організації оборони, у плані виходу в контратаки, і показав усе це хлопцям під час підготовки до поєдинку. Сьогодні ми діяли краще, ніж у Мюнхені, грали добре. На Буяльському був пенальті: якби його призначили і ми відкрили б рахунок, то картина на полі стала б напевно іншою. Але загалом сьогодні ми зіграли набагато впевненіше і сміливіше, ніж у Мюнхені.

Позитивний момент у цих іграх – це зростання команди. Хлопці почали діяти впевненіше та сміливіше, вони відчули, як свій талант та працездатність можна направити на результат. Це тішить, прогрес видно. Ми грали на рівних із «Бенфікою» та «Барселоною», тоді як ці суперники програвали «Баварії» з більшим рахунком, ніж ми сьогодні.

Читайте також: «Динамо» мінімально поступилося «Баварії» в матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Повторюся, що гранди завжди мають особливе ставлення з боку суддів, вони їх захищають. Сьогодні ми вкотре переконалися. Ми не заслуговували сьогодні на поразку», - сказав Луческу.

Як повідомляв Укрінформ, «Динамо» посідає останнє місце у групі E. Команда Луческу завершить груповий етап матчем проти «Бенфіки». Поєдинок у Португалії відбудеться 8 грудня.