Українці у фан-зоні Відня вболівають за своїх

Фото

Наша збірна має підтримку і в Австрії.

Декілька десятків проживаючих у Відні українців прийшла у понеділок ввечері у фан-зону парку Пратер з метою підтримки національної збірної України по футболу у матчі зі збірною Австрії. Про це повідомляє з місця події власний кореспондент Укрінформу.

Зона публічного перегляду матчів Євро-2020/2021 у Пратері є найбільшою в австрійській столиці. Фан-зона розкинулася на 3300 квадратних метрів парку у центральній частині міста.

Через ковідні обмеження  кількість учасників спільного перегляду матчів чемпіонату Європи обмежена: допускається максимум 650 осіб.  Вхід у фан-зону вільний, діє правило «живої черги», то ж багато бажаючих просто не змогли потрапити у фан-зону.

У зоні перегляду розміщені столики, за якими розмістилися вболівальники. Є можливість купити напої, включаючи пиво, та закуски.

Читайте також: Став відомий стартовий склад збірної України з футболу на матч з Австрією

На тлі великої присутності австрійців українських фанів у Пратері небагато, але очевидно, що їх голос сьогодні почують.  Більшість вболівальників української збірної – українці, хоча кореспондент Укрінформу зустрів і невелику групу литовців, які також вболіваються за українську команду.

Окрім фан-зони у Пратері, українці Відні присутні у понеділок ввечері також у ряді інших локацій у Відні, обраних для вболівання за національну збірну.

Як повідомляв Укрінформ, футбольний матч Україна - Австрія відбудеться сьогодні, 21 червня, і почнеться о 19:00 за київським часом.